Lately.

jonna i sovrummet Jag fann henne sittandes i min säng häromdagen, med mina smycken utspridda och hon provade dem varsamt och länge. Älskar allt som är fint, blommigt, prickigt, smått, pärlor och spännen. Åh vad vackert, sa hon om ett alldeles speciellt smycke…

jonna i sovrummet2

Gud vad man kan se sig själv i dom här små liven, hon påminner verkligen om mig på många sätt och det är rätt häftigt att se.

fratelli gridelli

Det här måste vara ett av Göteborgs ödmjukaste och grymmaste syskonpar. Fratelli gridelli stod för italienskt plock när fina RUM21 hade vårfest i torsdags, och så sjukt gott även denna gång. Jag tänker garanterat boka in min födelsedagsfrukost där i slutet på maj. Och om du är i Göteborg bör du inte missa Rum21 som har flyttat in i en stor härlig hemtrevlig lokal vid domkyrkan rätt nyligen.

lisas palett

I fredags besökte jag Lisa W Breitholtz ateljé. Inspirerande och härligt så klart. Vi drack kaffe och pratade om ett hemligt uppdrag hon håller på med. Det var också det som var anledningen till att jag var där. Nån gång i sommar får jag berätta mer om det, men till dess har jag lovat att tiga.

Ha en fin måndag nu. Själv ska jag rusa vidare till  företagsposten och förskolan. Hej hej!


1 Comment

  • Mian på Finaste mattan
    Mian på Finaste mattan 12 maj, 2015 at 07:11

    Spännande! : )

Comments are closed here.

Translate »