Kustfolk i Varberg 21-22 November.

Kustfolk

Nu i helgen kommer årets finaste marknad att slå upp dörrarna på Brukstorget i Varberg. Det är en helt fantastisk samling kreativa personer som deltar och jag är otroligt glad och  stolt över att Le Kiosk ska vara med i finaste sällskap av bland annat Mokkasin, Kollijox, Tant Johanna, Drömma, For good luck, Krickelin, Lisa Burenius, Emma von Brömssen, Nikki Greenkunz, Patternplan och Sabina Botin.

Vi kommer att hålla till i en gammal fabrikslokal på Birger Svenssons väg 16E, där bland annat Lilla bruket har sitt showroom. Brukets restaurang kommer att sälja något ätbart och det hela kommer att bli så himla bra! Jag kommer att packa med lite av varje. Perfekta små julklappar som storksaxar, doftljus och tvålar från Victor Vaissier, trollsländor och mycket mer.

Nu hoppas jag att ni känner er riktigt lockade att planera in en tripp till Varberg i helgen. Varmt välkomna kl 11-16 på lördag och söndag!


03 Comments

 • Elin
  Elin 17 november, 2015 at 18:52

  Hej! Den här kommentaren har inget med inlägget ovan att glra… Hittade din blogg när jag googlade efter snygga sänglampor. Har nu läst genom jag vet inte hur många inlägg, du har så fantastiskt fina bilder (och shopen verkar också ljuvlig) och jag grämer mig över att du bor i Gbg efter att ha hittat något med gravidfoton och insett att jag bor för långt bort, men lampan hittar jag inte… Det var en industrilampa i mässing som du fotat på ett nattduksbord, kommer du möjligen ihåg var du fått tag på den från? Hälsn, Elin

 • Utflyktstips för helgen – Kustfolk i Varberg | Ida Magntorn
  Utflyktstips för helgen – Kustfolk i Varberg | Ida Magntorn 20 november, 2015 at 06:06

  […] som tidigare varit slutsålt.Kollijox har med sig litografier och även förstås Bandit Girls.Le Kiosk säljer allt möjligt smått och gott som synd på bilden.Drömma-Lotta har tagit fram nya […]

 • Emmaigbg
  Emmaigbg 24 november, 2015 at 20:12

  Tittade in och såg att du inte bloggat på över en vecka.. Hoppas allt är ok. Kram!

Comments are closed here.

Translate »