Från Palmhuset.

Palmhuset7

Vi avslutade februari i Palmhuset. Så himla fint där…. I väntan på Nina fotade vi varandra på en bänk, vår allra sötaste praktikant Sofia och jag.

Serax Hang vase blogg Serax in action Nina och Sofia Serax hang vase nina 1200x797Serax Växthus 1200x797

Vi fotade nyheter och andades in. Här skulle man lätt kunna placera en säng och sova över sa vi tillvarandra. Så mjukt för själen på alla sätt.

 Palmhuset 3 Fikapaus med bullar från Alvar och Ivar

Palmhuset 5 Palmhuset 4Serax vaxthus lock av 1200x797Palmhuset 1

Jag kommer snart tillbaka, jag lovar.

Efter jobbet smet jag hem till barnens pappa som hade lagat mat med massor av koreander, ingefära och hoisinsås. Vi drack veteöl och delade veckans upplevelser. Fredagskramar med barnen och ett antal sagor tills de somnade, sen var jag var tvungen att gå hem och ta tag i räkningshögen. Så tacksam över den fina relation vi har så du anar inte.

Och den här veckan alltså. Den har varit riktigt snäll mot mig och saker jag knappt vågat drömma om liksom bara hände… Fortsättning följer på det.

Ps. Du hittar nyheterna här:

Växthus 

Glasampel

Eller på Sveagatan 20, öppet lördag 12-15

Hej och finfin helg


02 Comments

  • Pia
    Pia 28 februari, 2015 at 10:00

    Det låter helt fantastiskt att ha en sådan relation till sitt ex. Blev helt rörd och lite tårögd!

  • krickelin
    krickelin 28 februari, 2015 at 11:10

    Tjusigt! Många som tar sig dit med kameran nu.. även jag till veckan verkar det som ..hahaha.. kram och ha en bra dag. och tusen tack för det fina foton på min mermaid för ett tag sedan på bloggen, har varit usel på att lämna avtryck det senaste. Sorry. kram igen

Comments are closed here.

Translate »