Helgen som passerade.

Nanna van Berlekom-helgen Helgen passerade långsamt och kärleksfullt. Vi har lagat middag med vänner och bakat Fransk maräng, spelat kula och druckit te vid köksbordet, pratat om viktiga saker i livet, skrattat oss dubbelvikta och fotat suddigt i farten.Nanna van Berlekom-helgen-2

Maränger är superenkelt att göra:

3 dl socker

1,25 dl äggvita

80 g smält mörk choklad

Rör ihop socker och ägg och vispa över vattenbad tills det är riktigt varmt. Ta bort från värmen och vispa tills det svalnat. Vänd i chokladen lite i taget och rör om tills smeten är marmorerad. Grädda i 140 grader i ca 40 minuter.

Nanna van Berlekom-helgen4 Gott gott och väldigt sött…Nanna van Berlekom-helgen3Söndagen blev till en måndag i långsam takt med feber och nybakad scones till frukost.

Hoppas din vecka börjat i rätt riktning <3


No Comment

Comments are closed here.

Translate »