Inspirationsdag för Influencers och lite annat på helgen.

Nanna van Berlekom-birthday weekend Lite Slow blogging över mig just nu. I lördags firade jag min systers 40-års dag. Har så otroligt svårt att förstå vad som hände med tiden. När jag letade i mina gamla dagböcker för att finna något roligt att bygga mitt tal på, kändes alla historier som om dom var igår, eller kanske förra veckan ungefär. Jag har skrattat och gråtit så att tårarna har forsat medan jag läst igenom dagbok efter dagbok… Jag skulle verkligen inte vilja vara tonåring igen. Så mycket smärta, så mycket oro, ångest, ältande och problem. sådant som egentligen inte borde vara ett problem. Mest så oerhört vilse och osäker i både sig själv och alla sammanhang, ni vet det där att inte lita på sitt eget omdöme. Så otroligt skönt att växa och landa mer och mer i vem man är.Nanna van Berlekom-birthday weekend2 På söndagens förmiddag pressade jag säkert 15 clementiner och svepte i mig, innan jag tog på mig min glittriga byxdress och åkte till Clarion Post för en inspirationsdag för Influencers med TrendenserKristin Lagerqvist:influencersFoto: Kristin Lagerqvist

Jag är så otroligt glad över att jag var med på denna dag och kväll. Jag har på sistone känt mig väldigt inåt och tyckt att dom här stora sammanhangen varit lite svåra att finna en plats i. Men åh! Så mycket inspiration jag fick både genom föreläsningar och alla härliga människor jag pratade med under kvällen. Jag tog inte med mig kameran denna gång, men Kristin fångade mig på bild med ett glas bubbel tillsammans med Mia, Malin, Carolina och Johanna.

Idag känner jag en sån där bubblande pepp inombords och jag ska verkligen försöka hålla kvar den och omvandla den till en mer aktiv blogg och inspiration till Er.

Så min fråga till Dig denna kväll är: Vad tycker dom att läsa om hos mig? Vill du ha mer text? mer bilder? Personliga historier och tankar? Mer inredning? Mode? Musik? Wishlists? Berätta för mig! Din åsikt är ovärderlig<3

Hoppas Du får en fin vecka nu.


12 Comments

 • Kathinka
  Kathinka 27 februari, 2017 at 20:10

  Personlige historier. Elsker å lese dine tanker om livet. Så fine

 • Maren Ingeborg Gråblomst
  Maren Ingeborg Gråblomst 27 februari, 2017 at 20:18

  Jeg elsker dine personlige historier og berettelser, keep them comming! Stå på, du er flink!

 • Petra
  Petra 27 februari, 2017 at 20:21

  Personliga historier, inredning, mode och musik. Älskar dina tankar om livet, din stil (mode och inredning) och din musiksmak!

 • Emma T
  Emma T 27 februari, 2017 at 20:54

  Tänk så lustigt det är, jag tittar in här titt som tätt. Läser dina fina ord och stannar till lite extra för att fundera över livet. Och så igår stod jag alldeles där bredvid dig utan att veta att du är du 🙂

 • Jessica
  Jessica 27 februari, 2017 at 20:55

  Mer bilder från ditt mysiga hem! 🙂

 • Charlott
  Charlott 27 februari, 2017 at 22:25

  Älskar din sida och dina berättelser! Vill se mer av ditt hem, din vardag och din stil.

 • Victoria Glosemeyer/ Bara för att jag vill
  Victoria Glosemeyer/ Bara för att jag vill 28 februari, 2017 at 05:38

  Vardag och dina personliga tankar. Bilder från ditt mysiga hem. Det gillar jag.

 • Caroline
  Caroline 28 februari, 2017 at 07:26

  Säger som övriga, dina personliga texter är det bästa här. 🙂

 • Marianne
  Marianne 28 februari, 2017 at 12:07

  Dine musikktips er så fine! Tror du vil like Astrid S- Paper Thin og fra New Zealand: Yumi Zouma:)
  Ellers har du en nydelig og var stemning i tekst og bilder, bare fortsett som du gjør nå. Liker også at bloggen din oppleves som lite komersiell:)
  Takk for alt du deler og fin vår til deg!

 • Annelie Swärd
  Annelie Swärd 28 februari, 2017 at 20:23

  Tycker om din blandning på bloggen och gillar din fina inredning. Tack för allt du delar med dig!

 • Carolina/Doredoris
  Carolina/Doredoris 28 februari, 2017 at 21:15

  Kul att ses och du var verkligen såå fin i din glittriga dress!

 • Anna
  Anna 3 mars, 2017 at 21:21

  Jag tycker så mycket om dina personliga inlägg om känslor och tankar kring livet. Gärna mer sådant och gärna ännu djupare om det inte blir för privat. Jag dör ju av nyfikenhet! Finns personen som värmde ditt hjärta kvar eller varför inte och lite mer kring välmående för dig för det inspirerar även mig!
  Gärna mer musiktips och även fler bilder på dina outfits som är så fina! Tack för att du delger! ❤

Comments are closed here.

Translate »