Jag har längtat efter Dig.

Nanna van Berlekom home3Januari, hej! Du är så välkommen. Älskar nystarten som Januari innebär. Jag har lovat mig själv struktur och bland det första jag gjorde detta år var att köpa en kalender.Nanna van Berlekom home4 Och mixa en vitaminbomb av clementiner, mango, melon och vaniljyoghurt.  Nanna van Berlekom home5Jag har bäddat med nya lakan från Mikmax. Känner mig otroligt sugen på nude, aprikos och rost just nu och älskar Can Dagarslanis tolkning av French kiss extra mycket. Kärlek i sin vackraste form.

Nanna van Berlekom home2Det finns nog inget som inspirerar mig så mycket som att stänga av omvärlden och gå in i min egen. Tassa runt hemma med kaffe eller tekoppen mellan rummen med musik eller P1 i bakgrunden, flytta runt saker pyssla om mina blommor, ta fram kameran och låta idéerna komma till mig.Nanna van Berlekom home1Jag har så mycket längtan inom mig och jag har lovat mig själv att 2017 är året då jag ska fånga mina drömmar.

Open, kanske har jag redan tipsat om den? Mest lyssnad hos mig senaste veckan.


05 Comments

 • Hanna
  Hanna 6 januari, 2017 at 08:19

  Härligt det låter och fina bilder på fina ting! håller med om att januari är en skön månad med tid för tankar om drömmar man har! Önskar dig ett fint 2017

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 8 januari, 2017 at 21:56

   tack! <3 Detsamma Hanna!

 • Caroline
  Caroline 6 januari, 2017 at 14:50

  Samma känsla här, härligt med nytt år och i övrigt jätte fin kalender!
  Kram från Caroline i Köpenhamn

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 8 januari, 2017 at 21:56

   Kram till dig Caroline!

 • sa-fint-jag-vill
  sa-fint-jag-vill 8 januari, 2017 at 21:55

  tack snälla Jessica, det gör mig så glad! Tror tyvärr inte att vi får in den krukan igen. kram!

Comments are closed here.

Translate »