Vardagsrummet i november.

Vardagrum i nov1

Att vakna en lördag med dom här små liven intill efter en vecka utan. du anar nog inte. Om du inte själv är där vill säga. Så mycket kärlek och kramar som flödat mellan rummen idag.

Vardagrum i nov2

En kväll i veckan spikade jag upp en ny tavelvägg här och hela rummet fick en ny känsla. Flera av bilderna kommer från förra årets Frankie kalender. Miniprint kostar inte särskilt mycket, liksom loppisramar. Ett ganska enkelt och billigt tips alltså om man vill förändra ett rum. Till vänster hänger min mormor, målad av Einar Nerman som även målat solstickan. Älskar den.

Vardagrum i nov3

Stjärnan är nog mitt finaste julpynt. Köpte den av Sofia och Linn på kustfolk, och är helt löjligt förtjust i den. Kan hända att den får stå framme året om.

Vardagrum i nov4

Och se där! Äntligen.  snart finns Zizustadt i 70×100 att beställa i shopen. Jag lovar dig att det blir en helt annan känsla när den dras upp i större format och du lätt kan läsa namnen på alla gator och platser, och känna historien genom varenda vikning i papperet som skickades mellan kusinerna. Zizustadt förtjänar ett helt inlägg snart igen tycker jag.


02 Comments

  • Nina
    Nina 5 december, 2015 at 08:10

    Hej! Bilden med månen; är den också från Frankie kalendern? Så fin! 🙂

  • Ida
    Ida 5 december, 2015 at 19:07

    Hej! Så himla fint vardagsrum! Och perfekt färg på väggen 🙂 får man fråga vad det är för någon? Med vänlig hälsning, Ida som letar i den “greiga djungeln”

Comments are closed here.

Translate »