Om färg och lite annat.

fargprover1

Är det höst nu alltså? Jag stoppade i alla fall varsin mössa i barnens väska på morgonen och drog höstjackan om axlarna när jag gick för att köpa lunch. Gick förbi färgaffären på väg hem och hämtade nya färgprover. Jag tänker mycket på hur jag skulle vilja göra barnens rum mer som dom själva önskar. Alltså mer färg! Allra helst rött och rosa. Kanske att jag börjar med någon liten möbel i petunia då… Den dova gråblå drömmer jag själv om.

kopparna

På hyllan står två nya koppar. Den Parisiska med bokstäver i äkta guld och den blåvita för halva reapriset på Indiska. Tycker väldigt mycket om båda. Den guldiga kommer snart upp i butiken tillsammans med helt underbara fat och assietter som jag tror du kommer älska. Och den lilla söta skålen i koppar finns redan där.

indiskamugg2

Ledsen att det blir så mycket jobbprat just nu, men jag lovar dig att det finns en anledning till det. Jag bearbetar mig rakt igenom något sorgligt i livet, och kan inte göra annat än att dyka ner i jobb för att hantera allt. såg ni det vackra blå inlägget häromdan förresten?

Hej, nu ska jag samla ihop det sista innan vi tar fredag.


04 Comments

 • Lotta
  Lotta 23 augusti, 2014 at 01:32

  <3 Fint med muggar, färger och hur du väljer orden. Kram!

 • Mary
  Mary 23 augusti, 2014 at 15:55

  Usch, jag tycker det är så mycket sjukdom och separationer i vår närhet just nu. Hoppas du inte har drabbats av något sådant. Tack för en fantastiskt fin blogg.

 • Linda
  Linda 24 augusti, 2014 at 16:43

  Hoppas det sorgliga går över fort! Stor kram till dig

 • Sara
  Sara 25 augusti, 2014 at 21:51

  Tack för en så mysig och inspirerande blogg och hoppas att tillvaron ljusnar för dig snart!

Comments are closed here.

Translate »