Hello friday.

loppisss2

Jag sprang iväg på lunchen och köpte falafel, men var tvungen att slinka in på två loppisar på vägen. Bra gjort, tänker jag nu, en ljusstake och ett fat rikare.

loppisss

Och det lönar sig att gräva djupt i lådorna, där hittar jag alltid något fint. Tre stycken till lillan hänger nu på tork. Den vänstra hade jag gärna själv burit…  Som linne, klänning, kjol eller vad som helst nästan.

tavelvaggen

Och jag har börjat med väggen. Långsamt. Har så många fina print men kan inte bestämma hur jag vill ha det… Snart packar jag ihop och tar med barn, man och bubbel och grillar på andra sidan älven, men först: finns det någon annan mamma där ute som kan tipsa mig om vad tusan jag ska göra med håret?? Det slitna, spröda som blivit av graviditeter och amning. Sitter ni inne med något supertips blir jag hemskt glad.

Toppenfin helg nu.

 


12 Comments

 • Sara Cronie
  Sara Cronie 13 juni, 2014 at 20:16

  Fina du! Lugg! Jag tycker du ska klippa lugg!

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 17 juni, 2014 at 09:54

   Jamen det har jag faktiskt funderat på. Kanske får bli lugg igen…

 • Desireé | homeanddesire.se
  Desireé | homeanddesire.se 13 juni, 2014 at 21:40

  Samma här… Med håret alltså. Jag ska klippa topparna nu tänkte jag. Sen har jag köpt en en ekologisk och naturlig hårfärg för att göra något med min färg som förvisso är naturlig, men jag tror och hoppas det kan ge lite glans! 🙂

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 17 juni, 2014 at 09:55

   Färga håret är ju alltid bra.. klippa också. Kanske skulle börja med att boka tid hos frisören 🙂

 • Emilia
  Emilia 15 juni, 2014 at 09:59

  För ett par månader sen kände jag samma sak. Hade jättetjockt och härligt hår när jag var gravid men sen så hände nåt och jag kände inte igen mitt hår, det var torrt och konstigt plus att jag tappade massor. Så då klippte jag kort. Å mitt hår blev mitt igen. Fast mkt kortare. Men friskt och härligt och tjockt.

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 17 juni, 2014 at 09:56

   Så modigt att klippa kort! Och så snyggt på dem som passar i det. Jag har bara så himla svårt att se mig själv i kort hår.. fast kanske lite mer åt page då… Tack för tips!

 • Tina
  Tina 15 juni, 2014 at 18:36

  Inga tips. Bara pepp:) du är så fin! Både på insidan och utsidan…

  Men jag vet. Det hjälper föga. Dåliga hår-dagar som blir till dåliga-hår-veckor suger…. Jag är själv mitt i en sådan…

  Allt gott | tina

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 17 juni, 2014 at 09:57

   Pepp är alltid välkommet kära vän, och detsamma du fina. kram!

 • Rebecca
  Rebecca 19 juni, 2014 at 20:31

  Jag skulle tipsa på klipp, lätt toning och unna dig nån lyxig inpackning och hårolja. Jag älskar Nashi hårolja och Joicos inpackning k-pak revitalux! Båda räcker i evigheter och har definitivt hjälpt mitt hår 🙂

 • Malin
  Malin 22 juni, 2014 at 21:38

  Mitt hårtips är kanske lite av det radikalare slaget… Släng iväg allt vad traditionella hårvårdsprodukter heter och tvätta med bikarbonat, skölj med äppelcidervinäger+vatten. Jag har följt denna tvättprocedur i många månader nu och mitt hår har aldrig mått bättre. Läs mer om du vill på http://www.nopoo.se Kram fina!

 • Monica
  Monica 25 juni, 2014 at 19:05

  Björn Axén har en bra inpackning. Kanske en leave-in balsamspray? För flera år sen när jag behövde reparera mitt hår använde jag en från L’anza. Och Pureology har många fina hårprodukter.

 • J´aime donc je suis. - Så fint jag vill - Så fint jag vill
  J´aime donc je suis. - Så fint jag vill - Så fint jag vill 27 januari, 2015 at 14:03

  […] var det läge att fånga ljuset och fota vårt nya Elefantprint. Du känner kanske igen det från mitt gamla kök? Det var ett screentryck och det nya är digitalt och mycket större. 50×70 närmare bestämt […]

Comments are closed here.

Translate »