Det kommer en utställning…

matilda matilda2 matilda4 matilda9 matilda7 matilda6 matilda5

Idag har jag ställt i ordning två hörn här hemma som speglar mig och min kreativitet. Det ena fick bli vid skrivbordet med allt som jag tycker om att ha omkring mig, och mina kartor förstås eftersom de är en del av vad jag gör. För mig handlar kreativitet och inspiration mycket om både dofter, smaker och det visuella. Att det flyter samman och blir en skön mix där jag trivs.

Min andra kreativa plats fick bli köksbänken. Inte för att jag lagar speciellt mycket mat eller är särskilt bra på det. Men jag tycker om att duka upp, göra fint, köpa riktigt gott bröd, dofta på solmogna tomater, att bjuda på kaffe och något gott till. Och blommor! Viktigast av allt. Massor med grönt och blommor ska det vara.

Det var fotostudenten Matilda som var här och fotade till sitt examensarbete. Resultatet kommer man att kunna se i form av en utställning under Kristihimmelfärdshelgen. Någonstans i västra hamnen i Malmö, men exakt tid och plats kan jag berätta sen. Det är jag och en hög med andra kreativa inspirerande kvinnor som porträtteras både i en bok och en fotoutställning. Förutom jag är bla Lisa Marie Andersson (Up the wooden hills), Joanna Bagge (Kvart interiör) och Tove Larris (Tovelisa) med.

En himla fin förmiddag var det, även om jag tycker att det är rätt läskigt att bli fotograferad. Och vad det ska bli spännande att se kombinationen av alla samtal och bilder sen.

Men nu är det hög tid att börja packa och organisera Parisväskan..


02 Comments

 • Weronica - Living by W/Days and Weekends
  Weronica - Living by W/Days and Weekends 23 april, 2014 at 12:19

  Men så kul, Nanna! Kan tro att du passar fint in i det sammanhanget. Och Paris – oh la la. Ha den finaste av resor!

  • Nanna
   Nanna 24 april, 2014 at 06:25

   Tack rara du! Och ja… Paris, ska bli helt underbart faktiskt <3 ha en fin fortsatt vecka

Comments are closed here.

Translate »