Kvällens outfit

Som du redan vet försöker jag hålla mig borta från hetsig konsumtion och spontanköp, och hellre investera i kvalitet och långvarighet. Jag fullkomligt älskar min vinröda, lätt överdimensionerade tröja Nor sweater från Göteborgsbaserade TOBA. Företaget består av två tjejer som skapar plagg med fokus på riktlinjer och kontraster, alla produkter är gjorda av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull och genom att köpa ett TOBA-plagg bidrar du direkt till Great Andoh International School i Ghana. Så himla bra, eller hur?

Ikväll ska jag på julmiddag med mina gulliga kollegor på anställningsjobbet. Tänker att det blir glittriga byxor och kanske den här tröjan till. Glittriga byxor är också en av mina bättre investeringar, eftersom jag använt dem så otroligt mycket och man känner sig alltid festlig i dem.

Eller kanske den svarta baströjan Julie Polo som jag också  tycker väldigt mycket om och redan har använt flitigt både till vardags med jeans och till fest.

Titta runt i deras egen shop för bättre bilder på detaljerna. Så himla fint alltihop. Nästan så jag skulle vilja ha alla tröjor i min garderob.

Ha en fin fredag nu <3


04 Comments

 • Elin
  Elin 20 december, 2017 at 20:07

  Fint tips! Älskar såna byxor, bekväm och fin liksom ! Och det där skåpet ser ju fantastiskt ut!

 • Erika
  Erika 8 januari, 2018 at 19:51

  Hej! Kollade in Tobas hemsida, och blev också sugen på typ allt 🙂 Får jag fråga vad du har för storlek på din Nor-tröja?

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 8 januari, 2018 at 21:38

   jag har L på båda mina Toba… har svårt för när det sitter för stramt i halsen eller någon annanstans. Är egentligen en M 🙂

   • Erika
    Erika 9 januari, 2018 at 11:29

    Toppen, tack för snabbt svar! Jag gillar inte heller när det sitter för stramt 🙂

Comments are closed here.

Translate »