Glow alla dagar i veckan, tack

Keps är bäst introverta dagar.

Det är fredag mina vänner och regnet öser ner utanför, är det någon här som är expert på ansiktsprodukter och behandlingar för naturligt och fint glow? Känner mig så grå och sliten och skulle verkligen behöva ta hand om mig, men fastnar  i djungeln av produkter och priser som skenar iväg. Vad ska jag satsa på, någon som kan hjälpa mig lite?

I gengäld kan jag tipsa tillbaka om Bonjour Madame t-shirten som jag hittade på Monki för 30 kr. Såg den på Malin Mighetto när jag var där förra veckan och blev så inspirerad av hur hon bar den.

Kram och fin fredag


08 Comments

Leave your comment
 • anna
  anna 26 oktober, 2018 at 12:19

  Hej Nanna, ditt inre strålar genom dina ord. Tack för dina inlägg, ser alltid fram emot uppdateringar. Vill du fixa även ansiktshudens glow så rekommenderar jag Emma S enzyme peeling. Väldigt effektiv, prisvärd (den räcker hur länge som helst – en behandling kostar max några kronor) och svensk, https://emmas.com/produkt/treatment-enzyme-peel/. Kram

 • Elin Jensdotter Hont
  Elin Jensdotter Hont 26 oktober, 2018 at 12:32

  Jag gillar verkligen Maria Åkerman Jojoba peeling och hennes fuktmask. Luktar fantastiskt och känns naturligt och bra! Ekologiska produkter som ska vara 100% naturliga. Ha en fin helg! Kram Elin

 • Malin
  Malin 26 oktober, 2018 at 13:20

  Inte direkt det du frågar efter kanske men Viva la Diva har en palett som heter Zanzibar glow mud till rimligt pris. Gillar den verkligen.

 • X-Chel
  X-Chel 26 oktober, 2018 at 14:44

  Dessa hudvårdsprodukter (se nedan för mer info) är både veganska (dvs ej testade på djur bl a), ekologiska, effektiva, och prisvänliga – här kommer länken till deras hemsida:

  https://fargochforandring.se/produkt-kategori/flowers/for-ansiktet/

  Tack, för bra inlägg/bloggpost, annars!

 • Sara
  Sara 26 oktober, 2018 at 14:58

  Rms beauty – un cover up använder jag under ögonen. Den är snäll och återfuktande på mig, täcker på ett ”naturligt” sätt. Visserligen ganska dyr men jag har haft min i typ två år.

  M picaut använder jag till tvätt och återfuktning: deras serum (hydra miracle serum), rengöring (cream cleanser) och ansiktkräm(skin perfect moisturizer).
  Det finns travelsizes att köpa för ca 149:- om man vill testa utan att bli ruinerad. Jag inbillar mig att det ”hjälper”, blir ofta misstagen för att vara mycket yngre än jag egentligen är. Om det ens är något eftersträvansvärt. Men vet inte om jag egentligen tror på att hudvård kan göra sådana mirakel som företagen och huvdvårdsexperterna vill påskina. Det är ju liksom en industri.

  Är mest bara nöjd med att hålla mig till ett märke, och tanken på att jag ”tar hand om mig själv”.
  Fast nu när jag skriver det så blir jag lite irriterad över att ”ta hand om sig själv” är synonymt med ansiktsvård.

  Jag har testat ganska mycket olika, under en period när jag kände mig väldigt sliten och ville ha någon sorts tröst, men kan såhär i slutändan säga att det var väldigt mycket pengar rätt ner i soporna. Håller mig till det märket jag använder nu för att det liksom INTE skapar irritation eller rodnad, för att det känns snällt och ja, det är skönt att inte fundera så mycket mer kring saken.

  Mina råd är väl egentligen att inte jaga så mycket efter lyster eller glow eller vaddetnuär som utlovas utan att nöja sig vid en produkt som fungerar, samt att BE OM PROVER. Spara dina pengar <3

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 29 oktober, 2018 at 06:22

   Tack fina Sara för ditt engagerade svar <3 nej jag håller med mycket i det du säger, och tänker som du att det känns bra att hålla mig till ett märke. Detta får vara en liten del i att ta hand om mig själv, bland så mycket annat. Mest vill jag hitta en produkt som rengör på djupet och tar bort döda hudceller etc. Sen handlar ju glowet främst om hur jag mår inuti, så det är där jag behöver ta hand om mig själv. Kollar upp dina tips nu, varm kram

 • my
  my 26 oktober, 2018 at 18:04

  På skincity (o kolla in ägarens blogg, hudspecialisten.se) kan en göra ett gratis hudtest. Mitt favvo märke är paulas choice. Billigare o så bra. Lycka till m glowet!

 • Mary
  Mary 26 oktober, 2018 at 21:11

  PTR 24 k gold cream

Leave your comment

Translate »