Till bords

För några veckor sedan blev jag inbjuden till mystiska tillställningen Till Bords. En diskret inbjudan, utan direkt avsändare och med hemlig location gjorde mig såklart supernyfiken. Jag minns att jag satt vid köksbordet hemma med Cattis och Nanna när inbjudan (som visade sig vara gjort av härliga och varma Lisa Kullberg) damp ner i våra inkorgar. Den var otroligt tilltalande, så pass att jag sade ja till att komma på studs utan att ens kolla kalendern.

Så här spenderade jag kvällen igår,  kring den första middagen av Till Bords. Till Bords fick vi veta, är en återkommande middagsbjudning i unika miljöer med fokus på närproducerad och växtbaserad mat. Genom konceptet vill man skapa inspirerande samtal för de som samlas och lyfta kreaktiva aktörer i Göteborgs värld. I en fantastisk gammal industrilokal i Majorna samlades vi, ett gäng mat-, hälso-livsstilsintresserade deltagare, stylister och kreatörer. Så otroligt fint koncept som initiativtagarna Therese Elgquist, Fanny Hansson och Molly Mulder ordnat och jag njöt av både maten och sällskapet vid min sida .

Jag lämnade middagen igår fylld av varma personliga möten, med nya tips på bra veganska restauranger i staden och riktigt bra hudvårdsmärken till mina begynnande rynkor, vart jag ska gå för att få min kropp scannad av man som botat sig själv från cancer?! och nya tankar kring köttinduistrin och frilanslivet. Ni förstår inspirationsinjektionen.

 


1 Comment

Leave your comment
  • Grön inspiration
    Grön inspiration 24 januari, 2018 at 21:24

    […] ser fram emot att se vad kreatörerna bakom Till Bords hittar på härnäst. Kika in hos Elin för att läsa mer om kvällen. Varmt tack till Molly Mulder och Manifest PR, Fanny Hansson, […]

Leave your comment

Translate »