Den perfekta tröjan

Sedan jag blev över trettio har jag av en märklig, eller kanske naturlig anledning blivit mer nedtonad och petig med de material jag sätter på mig.
När jag var runt tjugofem och drev min secondhandbutik La Principessa, kunde jag sätta på mig vad som helst. Zebraskor till vintage spetsklänning, fluffigt och extrem kort, super tight, färgglatt och pastelligt och framförallt brydde jag mig inte det minsta om material och kvalité. Det var mycket nylon och polyester.
Nu letar jag noggrannare efter sköna plagg som faller fint. Men trots att min smak har förändras har tyvärr inte plånboken förändrats nämnvärt.
Men medans jag drömmer om att få äga någon av dessa fina tröjor fortsätter jag leta plagg på secondhand och rea, dock i oversize och naturfäger denna gång.
Var handlar ni kläder och har ni några guldkorn i Stockholmsområdet som ni vill tipsa om?

 

 

perfect knits


05 Comments

 • emma
  emma 29 oktober, 2014 at 12:39

  Åh så mycket fint!

 • Julia
  Julia 30 oktober, 2014 at 16:35

  Så synd att alla fina tröjor måste kosta flera hundralappar, ibland tom flera tusenlappar..

  • Anna Malmberg
   Anna Malmberg 30 oktober, 2014 at 20:42

   Ja visst är det synd!
   Anna

 • Anna
  Anna 2 november, 2014 at 23:50

  https://m.facebook.com/HouseofDagmar?_rdr tips!! Dagmar har utförsäljning nu på tisdag, där lär det finnas fina plagg, så tråkigt att man ska studera i småland 🙁

 • Cattis
  Cattis 3 november, 2014 at 20:06

  VIlka fina kläder du visar. Jag handlar mest second hand för det är så mycket plast i de vanliga butikerna och jag kan inte ha det, det kliar över hela kroppen då. Jag använder mest bomull och eller ull…

Comments are closed here.

Translate »