Sovrummet – nytt försök

Och så hittade jag äntligen soffan till sovrummet, hurra! Den är liten och nätt men ändå skön. Och ger en ombonad, mysig känsla. Och med hund, katter och två småbarn så kan man aldrig ha en soffa för mycket. Ja, ni ser, Carmencita har redan hittat dit. Nu fantiserar vi om att ungarna ska knalla upp på helgmorgnarna och sitta här och titta på Bolibompa, istället för att terrorisera oss i vår säng. Men nu måste jag ju måla om. Igen. Jag har hittat en jättefin, ny färg som heter “Kalklitir”. Den är isländsk och ger en sån där härlig struktur, typ som att det skulle vara spacklat under färgen. Vårat sovrum är ganska så stort och problemet har varit att få det ombonat och mysigt men med soffan, mörkare färg på väggarna, många mattor och väggbelysning så blir det nog bra. Wish me luck.


05 Comments

 • Carina
  Carina 15 november, 2013 at 09:13

  Tror det kommer att bli super

 • Johanna
  Johanna 15 november, 2013 at 18:22

  ÅH, vilken fin färgskala förstår inte hur du ska kunna välja? Lycka till det kommer bli fantastiskt!

 • Miamor
  Miamor 16 november, 2013 at 16:25

  ååå så fine farger..hvor får du tak i kalklitir?? og en annan fråga…bildene på veggen i innlegget under her..er det bokstaver fra seilduk som er rammet inn?? Miamorhilsen og god helg til deg

 • Anonymous
  Anonymous 16 november, 2013 at 18:24

  Soffan ser riktigt tjusig ut 🙂 Det ska bli kul att se vilken färg du väljer till väggarna. Jag har en (vad man kan se) liknande soffa i samma färg men fegade ur och målade väggarna vita. Är rädd att de ska suga åt sig för mycket ljus (bor i lägenhet på markplan) men tycker till exempel att färgen i ert bibliotek är jättesnygg.
  Får man förresten önska ett inlägg? 🙂 Skulle så gärna vilja se hur du julpyntar sedan. Tycker att det är jättesvårt att hitta pynt i rustik-/lantlig-/industri-stilen och skulle bli jättetacksam för inspiration.

  Ha en fortsatt härlig lördag!
  /Den andra Smålandstjejen

 • Dalarö Styling /Mari
  Dalarö Styling /Mari 16 november, 2013 at 20:25

  Miamor! Färgen kommer från inreda.com och nej, det är inte segelduk, det är siffror från spårvagnar i Göteborg.

  Kompisen från Småland, jag brukar mest pynta med blommor och så.. Inte så mycket tomtar och adventsstakar. Lovar att försöka inspirera!

Comments are closed here.

Translate »