Jag älskar skogen!

strenghielm_katrineholm.6Vi är alltid i skogen när vi hälsar på hos min familj, antingen promenerar vi bara med hundarna eller så fikar vi, grillar korv osv.

strenghielm_katrineholm.1Ett av de finaste ställena är Myrgryten där man har grillplats med vindskydd precis vid vattnet, det ligger på vägen hem för oss och det är skönt att avsluta vår vistelse hos mina föräldrar där med lungorna fulla av skogsluft och sinne fullt av lugn.

strenghielm_katrineholm.2Valle gillar också när vi grillar. Hm.

strenghielm_katrineholm.5Mina små.

strenghielm_katrineholm.4Pappas gamla kniv från barnsben. Och ryggsäcken som hängt med i alla år, saker som man plötsligt ser på i ett annat ljus. Vackra.


02 Comments

 • Sophia
  Sophia 8 april, 2015 at 08:14

  Hej Mari!

  Först och främst, tack för en superblogg! Har följt dig länge nu, och jag blir alltid så inspirerad här inne 🙂

  Nu till min fråga – jag skulle verkligen uppskatta om du ville göra ett inlägg om er hund någon dag. Vi går i köptankar och en ridgeback står högst på listan.. Är det supervilda som vaplar/tonåringar? Hur förhåller de sig till främlingar? Upplever du er hund som vaktig? Vi har hört att det är väldigt mycket en enmanshund.. Vi har inga barn än men det kanske kommer om några år, funkar de bra med barn? Tycker du att er hund är krävande, jag menar kryper han på väggarna om han inte får vara ute flera timmar om dagen?

  Skulle bli så tacksam om du ville ta dig tid att ge din syn på saken! 🙂

  /S

  • strenghielm
   strenghielm 8 april, 2015 at 16:47

   Tack Sophia för fina ord! Maila mig istället på mari@strenghielm.se så svarar jag dig där.
   Hej, hej, Mari

Comments are closed here.

Translate »