5 FAVORITER

När det kommer till mina keramikkollektioner försöker jag alltid att ha ett hållbarhetsperspektiv bak i huvudet. Min keramik ska inte vara en trendig inredningspryl utan jag vill skapa vacker keramik som har en form, design och ett uttryck som gör den tidlös. Ett eget språk. 

Konsumtion och shopping, är något som jag verkligen försöker vara medveten kring också när det gäller mina egna inköp. Jag tänker på att det ska vara god kvalitet och gärna en hållbar design så att jag kan kunna njuta av mina inköp under en lång tid. 

Under sommaren har 5 nya favoriter hittat hem till mig. Några minnen från roadtripen i Europa och utvalda pieces från en av mina favoritbutiker här i Göteborg. Vackra ting som jag kommer njuta av en lång tid framöver. Här har vi dem! 

1.) Min Le Amonie sammetskeps som blev en tidig investering inför sommaren. Jag älskar ju huvudbonader av olika slag och min rosa keps är verkligen inget undantag.

2) Jag har alltid älskat skor, den där sista detaljen som sätter känslan i hela outfiten, och med en skostorlek på 35-36 behöver jag vara snabb när jag hittar något som jag verkligen tycker om. I Milano lade jag vantarna på dessa fantastiska högklackade Burberry-skor med tofs. Tänker ha dem tillsammans med jeans och en stor vit skjorta i höst!

3) Mina n.d.c sandaler är andra favoriter- tidlösa och är otroligt sköna att gå i.

4) Min absoluta nya favorit här hemma måste ändå vara den minst sagt tunga bysten som vi valde ut på en statyförsäljningsgård på den italienska landsbygden. Älskar den autentiska patinan efter åren ute i den fria och den kommer att få en fin plats i vardagsrummet. 

5) Och det skönaste ljuset för ögonen har mina solglasögon från Le petit lunette rouge gett mig i sommar. Och jag har bestämt mig för att hösten ska bli varm, torr och solig – så jag tänker inte stoppa undan dem i fodralet på en lång stund. 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »