Söndag med Up the wooden hills och Sandberg tyg och tapet

origami Det var så vackert där på söndagsförmiddagen då vi möttes upp på Vallgatan 24. Det var vårt lilla instagramgäng som skulle vika origami med Up the wooden hills och Sandberg som sponsrade det hela. Helt rätt sällskap att landa hos efter ett sånt där hjärtknipande hej då till barnen på morgonen. Och helt rätt kombination —-> Sandberg wallpaper goes origami. Så klart.

origami1

 Efter typ två timmar hade vi gjort varsin boll…. Och visst är mönstren helt ljuvliga? Lite Libertykänsla faktiskt. Dessa tapeter lanseras i  februari 2015.

Sandberg_blog_origamivik

Och här har ni mig och Li, Lotta i bakgrunden. Bilden är tagen av Hanna Wendelbo och lånad från Sandbergs egen blogg. Om du är nyfiken på fler bilder så titta in där.

sandbergorigami

Innan vi gick tog jag och Karin med oss lite origami ut på terrassen för att fota. Och sen fick vi ta med oss hur många tapetark som helst. Oj så mycket fint, lusten att tapetsera sätter så klart genast i gång…

sveagatan20

Nu står påsen på jobbet och väntar och jag vill bara säga varmt tack till alla inblandade.

Och Ps. Här ovanför ser ni alltså en glimt av kioskens nya lokal som vi just nu sliter hårt med att få klar. Snart snart är ni välkomna att hälsa på oss där!

Ha nu en fin måndagkväll…


04 Comments

 • seventeendoors
  seventeendoors 10 november, 2014 at 20:39

  Men oj, lokalen ser grymt fin ut! (älskar sista bilden) Och du också!!

 • Petra / Popetotrora
  Petra / Popetotrora 10 november, 2014 at 21:03

  Men åh, vilka fina bollar! Såna som man skulle kunna tänka sig ett helt gäng av hemma.

 • Emma i Gbg
  Emma i Gbg 11 november, 2014 at 07:44

  Underbara tapeter! (Måste hitta en vägg att tapetsera…) Å va fint att använda dem till origami. Låter mysigt med en söndag med pyssel i gott sällskap 🙂 Kram

 • Ida
  Ida 19 november, 2014 at 15:21

  Vilken fin kimono du har på dig! Var kommer den ifrån?

Comments are closed here.

Translate »