Tapetfrukost Flora Sandbergica.

Nanna van Berlekom-lsandberg homeHelg med dom små betyder extra härlig frukost.  Lillasyster stod för scones i vanlig ordning och vi dukade upp varm choklad, kaffe och ägg på vackra tapeten Siri.

Nanna van Berlekom-lsandberg home2Älskar verkligen dom här stunderna. Men det visste du väl redan…

Nanna van Berlekom-lsandberg home4

Blommigt och tyll är vår grej. Och idag åkte vårskorna fram. Gud så härligt!

Nanna van Berlekom-sandberg3Det var ju i torsdags som jag var inbjuden till tapetfrukost av Sandberg som visade upp sin senaste kollektion Flora Sandbergica  Da matteo intill Floramor och Kruktös, otroligt vackert stylat av Sarah Widman. Det var verkligen packat därinne av härliga människor, kaffedoft och tapetinspiration. Jag var otroligt glad över att Johanna från Aprillaprill var där, och lite ledsen över att jag hade så bråttom där ifrån att vi inte hann ta en kaffe ihop. Här står hon tillsammans med Lotta som också var där.Nanna van Berlekom-Sandberg botanicaJag satt tillsammans med fina vänner och flera små skatter och drack mitt kaffe och lyssnade till berättelser om hur kollektionen vuxit fram. Så inspirerande på alla sätt!
Nanna van Berlekom-sandberg1

Sandberg inspirerar mig verkligen på så många sätt. Kreativa, härliga, grymt duktiga och otroligt ödmjuka är de allihop.Nanna van Berlekom-sandberg4Jag var tvungen att rusa till tåget mot Lovely lifeNanna van Berlekom-lsandberg home3Men fick med mig fröpåsar i handväskan och en varm känsla i magen. Tack snälla allihop <3


03 Comments

 • Linn
  Linn 21 mars, 2016 at 20:41

  God kväll! Ser ut att vara alldeles ljuvligt! Vill bara inflika att jag verkligen uppskattar din blogg, den är så fantastiskt mysig. Älskar lugnet som lägger sig över dina bilder och ditt sätt att skriva på. Den inspirerar till hundra procent och gör mig glad. Tack!

  Ha en fortsatt fin vecka! Kram, Linn.

  • Nanna
   Nanna 22 mars, 2016 at 13:15

   åh Linn! vilka fina ord. Tusen tack för dem, det gör mig otroligt glad.

   ha en fin vecka och påsk!
   kram Nanna

 • Linda
  Linda 25 mars, 2016 at 16:19

  Hej!
  Fin väggfärg du har i vardagsrummet, vad är det för färg?

Comments are closed here.

Translate »