Bryssel. Och pojken under det rosa trädet.

IMG_8276

Jag har landat hemma men längtar redan tillbaks. 3 dagars jobb i Bryssel och tusentals bilder som ska tittas igenom. Just nu packar jag bara om väskorna, jag är mellan resor nu för tiden och kommer vara det hela våren. Jag längtar tillbaks till ett bohemiskt Bryssel där det kändes som om tiden stod still, vin, marknader och loppisar överallt, en grön stad mitt i blom och vackra bevarade gamla hus. Mari har sammanfattat det hela mycket fint på sin blogg, själv ska jag sätta kamerabatterierna på laddning och kolla så att allt är med inför två dagars jobb i Jönköping med start imorgon. Hej vår, jag ser dig genom tågfönstret!

Och bilden! Ja men jag kan ju inte låta bli ett rosa blommande träd när jag ser ett, och precis när jag spanade in detta råkade en ensam uppklädd ung man stå under det. Tittandes, fingrandes på mobilen, uppenbarligen väntandes. Jag såg aldrig om det kom någon. Hoppas.

SparaSpara


1 Comment

  • @designhjalpen |
    @designhjalpen | 2 november, 2015 at 22:30

    […] Känner du till @designhjalpen på instagram? Om inte så kan jag verkligen rekommendera en kik in där. Det är en bloppis startat av duktiga Hanna och Martin Wendelbo där alla intäkterna går till humanitära insatser. De lägger ut snygga designprylar i stort sett varje dag och det är först till kvarn som gäller om du är shoppingsugen. Pengarna för försäljningen går oavkortat till Röda Korset hjälpinsatser. Jag har skänkt 2 printar med samma motiv, varav den ena såldes igår. Förhoppningsvis kommer den andra ut imorgon eller senare under veckan. Är du sugen på att shoppa något unikt och samtidigt skänka pengar ska du absolut kika in här. Och läs gärna mer om bilden här. […]

Comments are closed here.

Translate »