Lucia

Hoppas ni har en fin Lucia! Idag har det blivit vår tur att medverka i The Creative Collective Calendar. Ett superhärligt och roligt initiativ som Gina, eller Willowday som hennes blogg heter, håller i. En kreativ kalender med inspiration och idéer för en mer kreativ jul. Varje dag i december presenteras ett nytt projekt eller recept – något att skapa, baka eller bara göra. Detta är andra året vi medverkar och idag har vi fått äran att publicera på självaste Lucia. Så ni kanske redan nu kan gissa vad vi pysslat ihop.

Lucia by Babes in Boyland

Lucia by Babes in Boyland

Lucia by Babes in Boyland

Lucia by Babes in Boyland

En stämningsfull ljuskrona av ståltråd som man kan ha på bordet. Superenkel och lätt att variera så man kan dekorera den med olika kvistar, blommor och torkade växter. Som ram använde vi en lite tjockare ståltråd. Sen tvinnade vi en lite tunnare tråd i lagom storlek så ett ljus får plats. De trådarna fäste vi sedan i den tjockare tråden och sist dekorerade vi stommen med järnek. Använd en liten bricka under.

Här hittar ni mer info om kalendern:

The Creative Calendar, Instagram
The Creative Calendar, Facebook
The Creative Calendar, Pinterest

Igår gjorde Malin som har bloggen Pastill små söta filtdjur. Imorgon är det Chairas (medarbetare på Oh Happy Day) tur som kommer posta hos Gina.


02 Comments

  • DAY 13: LUCIA - willowday
    DAY 13: LUCIA - willowday 13 december, 2017 at 10:58

    […] returning guests, Matilda and Nathalie  from  Babes in […]

  • Winter workshop - Dag 2
    Winter workshop - Dag 2 15 december, 2017 at 14:30

    […] passade även på att göra en ljuskrans. Gissa om vi blev lite inspirerade. […]

Comments are closed here.

Translate »